Millainen on työyhteisö, jossa kukaan ei valita tai stressaa?

Kuvittele työpäivä, jossa yksilöt tarttuvat härkää sarvista, hoitavat itse oman hyvinvointinsa ja lyövät tuloksia pöytään. Olli Keskisen riemukkaan hauska spoken puhe-esitys on takuuvarma hitti, joka elää kuulijoiden puheissa vielä pitkään esityksen jälkeen. Ollin tarinoiden punainen lanka, paremman työpäivän idea, on se, että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla.

Ollin omakohtaiset kertomukset lähtevät liikkeelle vuodesta 1991, kun hän perusti Kummeli-ryhmän yhdessä Heikki Silvennoisen kanssa. Ryhmän yksinkertaiset mutta vaativat työskentelytavat osoittautuivat nopeasti poikkeuksellisen tuottaviksi. Pienessä tiimissä jokaisen oli pakko toimittaa sovitut asiat, eikä valittamista tai vastuun välttelyä voitu suvaita lainkaan. Kurinalaisuus ruokki luovuutta ja loi kiireetöntä ilmapiiriä, jossa oli hyvä tehdä töitä. Ja mikä tärkeintä: pienen firman kassa pysyi kunnossa.

Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Yleisö pääsee useampaan otteeseen tarkistamaan omia asenteitaan.

Tilaisuus on maksuton. Väliajalla on tarjolla virvokkeita ja pientä iltapalaa.

Ollia pääset seuraamaan ensi syksynä seuraavasti:

Lahti – 16.10.2019 klo 18 / Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Tampere 23.10.2019 klo 18 / Sokos Hotel Torni
Helsinki – 24.10.2019 klo 18 / Sokos Hotel Presidentti
Turku – 29.10.2019 klo 18 / Radisson Blue Marina
Kuopio – 6.11.2019 klo 18 / Sokos Hotel Puijonsarvi

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ