Olli Keskisen spoken word 2020 koulutuskiertue jatkuu lokakuussa

Ollia pääset seuraamaan taas syksyllä 2020 seuraavilla paikkakunnilla:

  • Jyväskylä 6.10.2020 klo 18 Original Sokos Hotel Alexandra
  • Seinäjoki 7.10.2020 klo 18 Original Sokos Hotel Lakeus
  • Pori 14.10.2020 klo 18 Original Sokos Hotel Vaakuna
  • Lappeenranta 20.10.2020 klo 18 Original Sokos Hotel Lappee
  • Joensuu 21.10.2020 klo 18 Original Sokos Hotel Kimmel
  • Mikkeli 22.10.2020 klo 18 Original Sokos Hotel Vaakuna

Tilaisuus on maksuton ja kestää väliaikoineen noin kaksi tuntia. Väliajalla on tarjolla virvokkeita ja pientä iltapalaa. Ilmoita samalla oma tai seuralaisesi erityisruokavalio.

ILMOITTAUDU

Millainen on työyhteisö, jossa kukaan ei valita tai stressaa?

Kuvittele työpäivä, jossa yksilöt tarttuvat härkää sarvista, hoitavat itse oman hyvinvointinsa ja lyövät tuloksia pöytään. Olli Keskisen riemukkaan hauska spoken word puhe-esitys on takuuvarma hitti, joka elää kuulijoiden puheissa vielä pitkään esityksen jälkeen. Ollin tarinoiden punainen lanka, paremman työpäivän idea, on se, että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla.

Ollin omakohtaiset kertomukset lähtevät liikkeelle vuodesta 1991, kun hän perusti Kummeli-ryhmän yhdessä Heikki Silvennoisen kanssa. Ryhmän yksinkertaiset mutta vaativat työskentelytavat osoittautuivat nopeasti poikkeuksellisen tuottaviksi. Pienessä tiimissä jokaisen oli pakko toimittaa sovitut asiat, eikä valittamista tai vastuun välttelyä voitu suvaita lainkaan. Kurinalaisuus ruokki luovuutta ja loi kiireetöntä ilmapiiriä, jossa oli hyvä tehdä töitä. Ja mikä tärkeintä: pienen firman kassa pysyi kunnossa.

Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Yleisö pääsee useampaan otteeseen tarkistamaan omia asenteitaan.