Ukkohallan ympärivuotinen matkailukylä sijaitsee Syväjärven rannalla, Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa Hyrynsalmella. Suomussalmi on noin puolen tunnin ja Kajaani noin tunnin ajomatkan päässä. Tarjolla on monipuolisia aktiviteetteja: cable wakeboard -rata, maastopyörä- ja vaellusreittejä sekä Saunamaailma monilla lauteilla. Ja talvella tietenkin Hallapark ja 15 monipuolista rinnettä ihan joka makuun.

Matkailukylän keskiössä on Huoneistohotelli Ukkohalla, jossa saman katon alta löytyy ravintola, keilahalli ja Saunamaailman kylpyläosasto. Ukkohallan huipulla vierailijaa hemmotellaan vaaramaisemilla. Ukkohalla on monien mahdollisuuksien liikuntaan ja rentoutumiseen keskittyvä lomakohde puhtaan ja monimuotoisen luonnon keskellä. Esimiesliitto on hankkinut sieltä jäseniään ja heidän perheitään varten 3mh:n huoneiston aivan Syväjärven rannasta luonnossa liikkumista, nauttimista ja rentoutumista silmällä pitäen.

Huoneisto on uusi, tilava ja modernisti sisustettu. Lasitetulla terassilla voi kesäiltaisin viettää aikaa ja talvisin ainakin säilyttää suksia, jos ei muuta keksi. Hiihtoladut menevät suoraan terassin ohi ja kesällä pääsee vaikka uimaan suoraan terassilta. Tosin uimarantakin löytyy kivenheiton päästä.

Huoneisto on varustelultaan nykyvaatimukset täyttävä. Ruuanlaittoon ja tarjoiluun on välineitä kahdeksalle, petivaatteet myös kahdeksalle. Huoneisto toimii samalla systeemillä kuin muutkin lomaosakkeemme eli vuokraaja vastaa siivoamisesta käyttönsä jälkeen joko itse tai tilaamalla ulkopuolisen siivoojan.

Saapuminen mökille aikaisintaan klo 16, poistuminen jakson päättymispäivänä klo 12 mennessä.