Messilä on eteläisen Suomen klassikko ja suurin hiihtokeskus. Hollolassa, Lahden kupeessa, on harrastettu talviurheilua, majoitettu ihmisiä ja tarjottu matkalaisille ruokaa jo vuosikymmeniä. Tänään Messilä on vireä ja monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus. Perinteisessä kartanomiljöössä voi aistia ripauksen vuosisatojen takaisesta elämästä.

Messilä sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vesijärven rannalle kaavaillaan muun muassa hulppeaa kylpylähotellia. Salpausselän upeat ulkoilumaastot ja Messilän kaunis vanha kartanomiljöö tarjoavat hienot puitteet vapaa-aikaan ja ulkoiluun ympäri vuoden. Ne soveltuvat kesällä muun muassa pyöräilyyn, retkeilyyn ja lenkkeilyyn sekä talvella murtomaahiihtoon ja lasketteluun. Hyvin ylläpidettyjä hiihtolatuja on 70 kilometriä ja rinteitä kymmenkunta.

Liitto ja piiriyhdistykset ovat kimpassa ostaneet alueelta kodikkaan ja kompaktin vapaa-ajanasunnon, jossa on jopa kahdeksan hengen majoitustilat, tosin ruokapöytä vain kuudelle. Mökissä on yksi erillinen makuuhuone, parvi (parisänky, sänky ja patjoja) ja olohuoneen sohvasta saa vielä vuoteet kahdelle. Varustelultaan mökki täyttää nykyvaatimukset. Mukavasti sisutettu mökki sijaitsee Messilän rinnealueella niin, että laitat vain sukset tai laudan ja ponkaiset hissien ala-asemalle. Talviaikaan voit ihailla pilkkijöitä Vesijärven jäällä, kesällä uimapaikat tai vaikka Messilä Golf ovat lähellä. Ja Hollolan kuntakeskuksen tai Lahden kaupungin palvelut ovat ihan käden ulottuvilla.