sunnuntai, maaliskuu 29, 2015

Keskusjärjestöt tiedottavat

Kaupanalan sekä matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden esimiesten etujärjestö

Kaupanalan esimiesliitto KEY ry on vuonna 1951 perustettu kaupparyhmittymistä riippumaton esimiesten etujärjestö. KEY:n jäsenmäärä on lähes 8000. Liittoomme kuuluu siis reilusti yli puolet järjestäytymisalojen esimiehistä. Olemme ainoa vain esimiehiä järjestävä ammattiliitto.

Esimiesliitolla on 12 alueellista ja yksi valtakunnallinen jäsenyhdistys, joiden edustajista koottu hallitus ja vuosittain kokoontuva liittokokous ovat liiton korkeimpia päättäviä elimiä. Eläkkeelle ehtineitä esimiehiä palvelee Kaupan Esimiesveteraanit ry, johon kuuluu noin 1200 jäsentä.

 

Jäsenlehti Palveluesimies

Palveluesimies on järjestäytymisalojen esimiehille suunnattu järjestöjulkaisu. Keskustele lehden artikkeleista liiton Facebook-sivulla

Työsuhdetietoutta

Esimiesliiton lakimiehen, OTT Kimmo Niemisen sekä työ- ja sosiaalioikeuden professori Seppo Koskisen Palveluesimies-lehdessä julkaistuja työoikeudellisia artikkeleita. Rekisteröityneet jäsenet voivat ladata työehtosopimuksia ja työsopimuslomakkeita.

Kirjaudu sisään

Jos olet liiton jäsen, mutta sinulla ei vielä ole tunnuksia liiton sivuille, tilaa ne tästä. Saat oikeuden vain jäsenillemme tarkoitettuun tietoon. Kun olet kirjautunut sisään, ylävalikkoon tulee kaksi uutta otsikkoa: Keskustelut ja TES-ratkaisut.Kuukauden kysely

Työajanhallintaan tarkoitetut työkalut ovat kehittyneet viime vuosien aikana. Moni organisaatio uskoo keskitettyyn työvuorosuunnitteluun. Helpottaako keskitetty työvuorosuunnittelu esimiestyötä?